Kaasfondue

Personen

 
4  
Ingrediënten
Product Aantal
Soete liefde Peper Trio 300 gram
Pittig Belegen 350 gram
Teentje knoflook ,geperst 1
Droge witte wijn 400 ml
Citroensap 1 tl
Maïzena 1el
Nootmuskaat                    1 mespunt
Peper                               Snufje

Rasp de kaas. Breng de knoflook, wijn en citroensap in de fonduepan bijna aan de kook. Voeg al roerend in gedeelten de geraspte kaas toe. Laat langzaam smelten. Meng de maïzena in een mok met circa 4 eetlepels water tot een gladde massa. Voeg het maïzenapapje en de bacon aan de kaasfondue toe. Meng het geheel goed door. Breng op smaak met de nootmuskaat en peper. 
 

Recepten

Smaakt dit recept naar meer?
Bekijk dan ook eens onze andere heerlijke recepten!

Bekijk alle recepten