Actueel
Corona
17-03-2020
In veel plaatsen kunt u gelukkig nog steeds uw aankopen doen op de markt of bij de speciaalzaak. De medewerkers van Liefde & Ambacht staan graag voor u klaar.

Maatregelen m.b.t. Corona virus
In verband met het Coronavirus worden de nodige maatregelen getroffen om een veilige koopomgeving te creëren (klik hier voor de maatregelen).

Kaas lang houdbaar
Zorg voor elkaar en neem eventueel de boodschappen voor de buren mee die zelf niet naar de markt of winkel kunnen. Laat een extra stuk kaas vacuüm verpakken, dan is kaas tot wel twee maanden houdbaar. Vraag naar de mogelijkheden.

Meer informatie
Wilt u zeker weten of wij ook bij u op de markt staan of dat een winkellocatie open is of dat er bestelmogelijkheden zijn? Stuur ons dan een bericht via het Contactformulier. Geef hierbij duidelijk aan welke woonplaats het betreft.
 

Namens alle ondernemers; bedankt voor uw begrip en graag tot ziens!

Liefde & Ambacht verovert Nederland
12-11-2019

Wat zijn we trots! Op steeds meer plaatsen in Nederland wappert de vlag van Liefde & Ambacht. En dat betekent dat steeds meer mensen kunnen genieten van kaas met smaak en een goed verhaal.

In Heerhugowaard, Leiden, Ridderkerk en Alkmaar is Robbert inmiddels een vast gezicht op de markt; hier is het een feestje om te proeven van bijzondere kazen uit diverse regio’s. Robbert kan als geen ander vertellen over de liefdevolle bereiding en oorsprong van deze specialiteiten. Dat is genieten!
 
In regio Den Haag is er altijd een Liefde & Ambacht vestiging in de buurt. Wordt het de Haagse markt of liever Scheveningen? Sinds kort bent u ook van harte welkom bij Liefde & Ambacht op de markt in Loosduinen en in Rijswijk.

Kijk voor alle exacte locaties en tijden op www.liefdeenambacht.nl/locaties

Graag tot ziens!
Magazine Liefde voor KAAS
04-12-2017

Heeft u het magazine al ontvangen?

Het magazine Liefde voor kaas stelt het mooie Hollandse product kaas centraal en vertelt u de liefde voor het vak vanuit de Liefde & Ambacht ondernemers. Altijd al benieuwd naar hoe een marktdagje er voor ons uitziet? Lees het dan nu in ons nieuwste magazine. U treft het boekje aan bij alle Liefde & Ambacht locaties.  
Liefde & Ambacht nu ook in Alkmaar
04-12-2017

Met trots vertellen wij u dat we nu ook in Alkmaar te vinden zijn.


Vanaf nu kunt u Robert-Jan elke zaterdag in het centrum van Alkmaar vinden, op het Kerkplein bij de Grote Sint Laurenskerk. Hier kunt u genieten van lekkere specialiteiten kaas, allen bereid met liefde en ambacht. Heeft u al gehoord van onze Soete Liefde Alkmaar? Deze bijzondere kaas is bedrukt met het wapen van Alkmaar en daardoor een lekkere specialiteit om cadeau te doen of gewoon zelf op te eten. Komt u hem proeven? Graag tot ziens!
Liefde & Ambacht Alkmaar
Heeft u hem al geproefd?
29-05-2015

Kaas is een typisch Nederlands product, verkrijgbaar in steeds meer variaties. Liefde & Ambacht wil terug naar de oorsprong; streekkaas waarvan we de herkomst kennen, bereid uit melk van boeren die met respect voor hun koeien zorgen. Onze kaasbereiders selecteren we op kwaliteit, veelal duurzaam of biologisch en altijd smaakvol. 


Ambacht Pittig Belegen wordt bereid in het kleine dorpje Westbeemster, waar rekening wordt gehouden met mens, dier en milieu. De kaas wordt bereid van Hollandse melk, waarvan de koeien bij mooi weer zoveel mogelijk in de wei lopen. De kaasmeesters roeren de wrongel hier nog met de hand. Mede door de traditionele rijping ontstaat de volle, pittige smaak van Ambacht Pittig Belegen.
Nu ook in Den Haag
29-05-2015

Na een korte verbouwing heeft Peter Hoogendoorn zijn kiosk in de kleuren van Liefde & Ambacht getoverd.

Sinds kort kunt u nu ook in Den Haag Liefde & Ambacht vinden. Op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag heten de medewerkers van Liefde & Ambacht u welkom op de Haagse Markt. Hier kunt u meteen een stukje van de prachtige 'Âhwe Haagsûh' proeven, een typische Haagse kaas die erg leuk is om cadeau te doen of te krijgen. Graag tot ziens!